Header pic

Pic

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος με άρωμα Κορακοβουνίτικο

 Το Σαββάτο το βράδυ στις 20:30 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο με άρωμα Κορακοβουνίου. 

 Εκτός φυσικά από τον Κορακοβουνίτη ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρη Κουρμπέλη,

(όπου η συμμετοχή του σε ένα τελικό είναι σπουδαίο γεγονός γιατί δεν θυμάμαι αν έχει υπάρξει άλλος Αρκάδας΄ή Κυνουριάτης ποδοσφαιριστής που να έχει συμμετάσχει σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος), οι κερκίδες του γηπέδου θα έχουν έντονο άρωμα Κορακοβουνίου, καθώς έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους του Κορακοβουνίου για ένα εισιτήριο του τελικού. Το ένα πούλμαν που βάλλανε για να πάνε αμέσως έγινε sold out και πλέον τα αυτοκίνητα είναι έτοιμα για το ταξίδι του τελικού. Εμείς σαν KWR θα είμαστε εκεί να καταγράψουμε με την παρακάμερα μας τον τελικό και όσα γίνουν στις κερκίδες με την ελπίδα το Κύπελλο να έρθει σε χέρια Αρκαδικά και Κορακοβουνίτικά. VAMOS ASTERA ! ! ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.