Header pic

Pic

Eurovision 2013 - Malmö, Sverige

Σαν μουσικό ραδιόφωνο δεν μπορούσαμε να μην γράψουμε τίποτα για το πανηγύρι της Εurovision (Γιουροβίζιον).
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε ο τελικός διαγωνισμού της Eurovision στο Malmö [Μάλμ(ου)ε] της Σουηδίας. Η ελληνική παρουσία κέρδισε τις εντυπώσεις! 



Στην 6η θέση τερμάτισε η Ελλάδα με ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχει στείλει ποτέ. Οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθόρισαν κατα πολύ τις θέσεις 2 έως 5. Η καλή γειτνίαση με αυτούς που μας έκατσαν στο κεφάλι για σχεδόν 70 χρόνια, κέρδισε πάλι τον διαγωνισμό. Δεν λέω, όλοι ξέραμε πως η Κύπρος θα δώσει το 12αρι στην Ελλάδα, αλλά όλοι ξέραμε πως η μητερούλα Ρωσία θα ανέβει ψηλά, όπως και οι χώρες της Κοινοπολιτείας.

Δεν λέω, ακόμα κι εμείς, σαν Έλληνες δεν ψηφίσαμε το καλύτερο, ψηφίσαμε εκεί που δύο συμπατριώτες μας δημιούργησαν ένα τραγούδι κι ένα χορευτικό! ... στο μακρυνό και πέρα από εμάς σε κουλτούρα Αζερμπαϊτζαν!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ; ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΛΑΛΙ;;; (ποτέ δεν μας είπαν πόσα είναι)


Ας απαντήσει η ΕΡΤ γι'αυτο.

Μακράν το καλύτερο τραγούδι ήταν της Δανίας, έστω για φέτος, γιατί να μην παραδεχτούμε το ωραίο, το αληθινό; Τι ραγιαδισμός είναι αυτός, να κάνουμε χάρες και να πουλάμε υποχρέωση... ενώ δε χρωστάμε τίποτα και πουθενά!

ΜΠΡΑΒΟ στην Τουρκία που δεν πήρε μέρος, για να δείξει με αυτή την ενέργειά της τον ποταπό τρόπο ψηφοφορίας της Eurovision.
Ποιος εγώ, ένας πατριώτης θα πω μπράβο στον εχθρό μου, γιατί αυτό είναι, αφού συνέχεια σκάβει από κάτω μου.

Τέλος πάντων (Τεσπα) η Eurovision τελείωσε, του χρόνου στην Δανία ο τελικός, οι δύο ημιτελικοί και καλά μυαλά!

Παρακολουθήστε τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra στο υπέροχο τραγούδι τους φέτος



ΥΓ. Μερικοί για να θυμάστε τα Ελλάς - (Σερβία, Βουλγαρία, Βαλκάνια) Συμμαχία... μόνο η Αλβανία μας υποστήριξε σθεναρά... και αυτό δεν είναι για τώρα, απλά οι προθέσεις φαίνονται όσο κι αν πολιτικοί λένε άλλα τι άλλων!

Τροφή για σκέψη... άραγε συμμαχία το ορθόδοξο τόξο ή απλά θέλουν να μας βγάλουν τα μάτια αφού δεν μας φτάνουν; ... η κρίση δική σας! (η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.