Θρησκευτική Πανήγυρις στο Ορεινό Κορακοβούνι - 19 Ιουλίου 2014

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014 -
  • 0 σχόλια
Το Σάββατο 19 Ιουλίου του 2014, όπως και κάθε χρόνο, θα εορταστεί η παραμονή του Προφήτη Ηλία στο Ορεινό Κορακοβούνι. Επίσης θα γίνει και η μεταφορά της εικόνας στο Ορεινό Κορακοβούνι.
  Λεωφορείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα αναχωρήσει από την πλατεία Κορακοβουνίου για το Ορεινό Κορακοβούνι  για να συνοδεύσει την εικόνα αλλά και να μεταφέρει όσους και όσες δεν μπορούν να μεταβούν με κάποιο άλλο όχημα.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τα Χορευτικά του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου , "Ελληνική Παράδοση" Άργους και Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στη Βρύση. 

Μετά την παρουσίαση των Χορευτικών, θα ακολουθήσει παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στη Βρύση.

Χορηγός Επικοινωνίας Korakovouni WebRadio

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.