Header pic

Pic

Της πινακίδας το ανάγνωσμα. (φώτο)

 Τις τελευταίες 2 μέρες η πινακίδα που προειδοποιεί τους οδηγούς αλλά και τους επισκέπτες στο χωριό για το πως πρέπει να κινηθούν για να εισέλθουν στην πλατεία του χωριού αλλά και στο πάρκινγκ έχει καταστραφεί.

 Από άγνωστα αίτια έχει κοπεί από την βάση της και βρίσκεται πεταμένη στο δρόμο. Βέβαια ένας κάτοικος του χωριού την σήκωσε και την τοποθέτησε δίπλα από την θέση της πάνω σε μια πόρτα μέχρι οι αρμόδιες αρχές να πράξουν το καθήκον τους και να επισκευάσουν την φώτο. Καλό θα ήταν να γίνει σύντομα γιατί αυτές τις μέρες το χωριό σφύζει από κόσμο και πολλοί είναι αυτοί που έχουν έρθει για 1η φορά στο Κορακοβούνι και δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να ακολουθήσεις κυκλική πορεία για να φτάσεις στην πλατεία και ότι ο δρόμος ευθεία είναι μονόδρομος και μόνο για κάθοδο με αποτέλεσμα να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
  Εμείς σας παραθέτουμε 2 ακόμη φωτογραφίες  που δείχνουν την κατάσταση της πινακίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.