Αύριο έρχεται το νέο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Άστρους

  • στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013 -
  • 0 σχόλια
Αύριο (σ.σ. 12/09/2013) και ειδικότερα το απόγευμα, το Κέντρο Υγείας Άστρους θα παραλάβει το νέο ασθενοφόρο που τόσο πολύ του έλειπε...


... Το ασθενοφόρο αυτό είναι προσφορά όλων των κατοίκων της περιοχής από χρήματα που μαζεύτηκαν ύστερα από πρωτοβουλία ιδιωτών και του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, έτσι ώστε να καλυφτούν άμεσα οι ανάγκες της περιοχής.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε και προχώρησε στην παραγγελία ενός σύγχρονου πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος, μάρκας CITROEN JUMPER 2200cc, Diesel 150hp από την εταιρεία ''ΗΛ.ΚΑ security Α.Ε.'' για Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Άστρους.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.