Header pic

Pic

Το κινητό σας σάς κατασκοπεύει... ο υπολογιστής σας σάς μαρτυρά!

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ανησυχία αν σας παρακολουθούν μέσα από τα social media αναδύεται πιο συχνά. H Νέα Τάξη της τεχνολογίας και του Κόσμου σκοπεύει στην κατασκευή μικρότερων και συνεπώς λιγότερο ορατών gadgets που μπορεί...



 ...να πάρουν φωτογραφίες και να καταγράψουν ήχο. Ο καθένας μπορεί να κατασκοπεύει εσάς στο περιβάλλον σας. Για να μην αναφέρουμε τις ολοένα αυξανόμενες ευκαιρίες που μπορούν να συλλέγουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων αναλύοντας το γεγονός ότι είμαστε σήμερα - άμεσα και έμμεσα - αφήνοντας να δώσουμε και να δηλώσουμε όλο και περισσότερο από τα προσωπικά μας στοιχεία σε εταιρείες και υπηρεσίες του Διαδικτύου.

Σήμερα , είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσεις τον έλεγχο όπου και αν βρίσκεσαι , ότι και να δεις όπου κι αν βρεις πληροφορίες γενικές, θα ξέρουν τι έκανες, που έψαξες και θα βρουν τα πάντα για τον εαυτό σας.

Δεν ήταν πάντα έτσι , αλλά σήμερα υπάρχει μια σαφής διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να σκέπτεσαι για την προστασία της ιδιωτικής σου ζωής και στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή και στο να πιστεύεις σε εικασίες, όπως υποστηρίζουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν το έργο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, το Matrix είναι αλήθεια, η πίστη ότι ο κόσμος διοικείται από ένα μάτσο άπληστων goblins με πολύχρωμα ρούχα που ανέπτυξε κακόβουλα παράσιτα που λαμβάνουν πάνω από τη σκέψη των ανθρώπων , έτσι ώστε δεν θα εξεγερθούν .

Αν μη τι άλλο , ο Edward Snowden προβαίνει σε αποκαλύψεις σχετικά με τη PRISM και η συζήτηση κατέστησε αδύνατο να απορρίψει αυτό το είδος ανησυχίας ως απλές θεωρίες συνωμοσίας . Εν τω μεταξύ , το αποτέλεσμα θα ήταν ότι είναι δύσκολο για τις εταιρείες του Διαδικτύου και παρόχους υπηρεσιών να κρυφτούν πίσω από το σύνθημα ότι ποτέ κανένας δεν θα είναι απρόσεκτος , να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία ή άλλα με κίνδυνο προσωπικά στοιχεία κάποιου και τα προσωπικά δεδομένα.

Ίσως αυτό συμβαίνει . Και σίγουρα , μερικοί λειτουρ ως SVD (όπωε μας λέει ο Sam Σάντμπεργκ), πως σε ένα χρονικό στη μέση του Ιουνίου του τρέχοντος έτους μου είπε ότι απόφεύγει , τα sites των  Facebook , Google και Microsoft Windows μετά τα αποκαλυπτήρια. Αλλά η πλειοψηφία των χρηστών δεν μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά του, αλλά θα συνεχιστεί ως συνήθως . Ίσως να έχουν το δικαίωμα να μην ανησυχούν. Ίσως να εξαπατηθούν.

(μεταφρασμένο από τα Σουηικά)
ΠΗΓΗ: aftonbladet.se

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.