Header pic

Pic

Ποιες είναι οι χώρες που δουλεύουν σκληρά;;;

Ποιες χώρες λειτουργούν σαν τρελός και ποια εργάζονται σκληρά;

Ο Φίλος μας Kadish Seth ο οποίος διευθύνει το φανταστικό Visual Statistix Tumblr έχει βάλει αυτό το γραφικό των χωρών του ΟΟΣΑ, για να απαντήσει με ακρίβεια στο ερώτημα αυτό.(ποιοι ακόμα δουλεύουν;)

Όσο πιο κόκκινο ή πορτοκαλί είναι μια χώρα, τόσο πιο δύσκολο λειτουργεί. Έτσι, χώρες όπως η Νότια Κορέα και το Μεξικό να πάρει την εργασία ηθική βραβείο. (κάνετε απονομή σαν τα οσκαρ!!!)

Το πιο μπλε είναι μια χώρα, τόσο περισσότεροι εργάτες ήθελαν να χαλαρώσω: Συγχαρητήρια Γαλλία!

Ο δείκτης συνδυάζει μέσο όρο ωρών εργασίας ανά έτος και η μέση ηλικία συνταξιοδότησης να δημιουργήσουν το απόλυτο δείκτη. (Δεν είναι πολλές χώρες που εκπροσωπούνται, επειδή δεν είναι στο πλαίσιο του ΟΟΣΑ, και, επομένως, όχι στη βάση δεδομένων του ΟΟΣΑ στατιστικών από την οποία αντλήθηκαν πληροφορίες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.