Header pic

Pic

Στο Youtube η Finos Film

Η Finos Film, στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής αλλά και σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την πειρατεία των ταινιών της, αποφάσισε να έρθει πιο κοντά́ στις νεότερες γενιές μέσα από το επίσημο κανάλι της...
 
... στο YouTube. Η εταιρεία ξεκίνησε τον Αύγουστο να ανεβάζει πιλοτικά ολόκληρες τις ταινίες της, σε μια beta εκδοχή του καναλιού, πριν ανακοινωθεί επίσημα. Με πάνω από 28,500 συνδρομητές και 1,000,000 προβολές μέχρι σήμερα, η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι περισσότερο από θερμή. Στην πορεία, όμως, παρουσιάστηκαν σύνθετα θέματα νομικής φύσεως, που αναγκάζουν τη Finos Film να αλλάξει το περιεχόμενο του καναλιού της.

Από την 1η Οκτωβρίου 2013, το επίσημο κανάλι της Finos Film στο YouTube θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές των ταινιών της, ενώ θα ακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα τόσο για την Finos Film και τον πρωτοπόρο δημιουργό της, Φιλοποίμενα Φίνο, όσο και για τους αξεπέραστους καλλιτέχνες και συντελεστές της.



Η εταιρεία δήλωσε σχετικά με αυτήν την απόφαση: «Στόχος της Finos Film ήταν να φέρουμε τις ταινίες πιο κοντά στο κοινό, πολεμώντας παράλληλα σε έναν βαθμό την πειρατεία. Τα σύνθετα θέματα δικαιωμάτων που παρουσιάστηκαν προκύπτουν κυρίως από την άγνοια που επικρατεί στη χώρα μας ως προς τα νέα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό, που αγκάλιασε από την αρχή αυτήν την προσπάθεια και να το διαβεβαιώσουμε ότι θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τη νέα μορφή του καναλιού με ξεχωριστό υλικό».

Οι ταινίες της Finos Film απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως αποτελούν μέχρι σήμερα αξεπέραστα πρότυπα ψυχαγωγίας, με οδηγό ένα κοινό που από την πρώτη γενιά του φροντίζει να δίνει άφθαρτη τη σκυτάλη των ταινιών της Finos Film στην επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.