Header pic

Pic

Madeleine (Μάντλιν) και τo σκίτσο του απαγωγέα της

Στη δημοσιότητα δόθηκε για πρώτη φορά ψηφιακό σκίτσο ενός υπόπτου για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν.

Η συγκεκριμένη απεικόνιση του μυστηριώδους άνδρα βασίζεται στις περιγραφές μαρτύρων, που είδαν τον ύποπτο να κινείται κοντά στο δωμάτιο της οικογένειας Μακάν την ημέρα της εξαφάνισης της μικρής (3 Μαΐου 2007). Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ξεκαθάρισε σε δήλωσή του πως η αναγνώριση και ταυτοποίηση του υπόπτου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ενώ υπόσχεται αποκαλύψεις στην πολυαναμενόμενη εκπομπή του BBC, «Crimewatch», όπου θα γίνει - μεταξύ άλλων - πλήρης αναπαράσταση της απαγωγής.

το σκίτσο του απαγωγέα της μικρής Madeleine
Οι γονείς της Μαντλίν θα βρίσκονται μέσα στο στούντιο. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί σήμερα, εκτός από τη Βρετανία, στη Γερμανία και την Ολλανδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι περιγραφές δύο μαρτύρων έχουν δώσει σαφέστερα στοιχεία για την ώρα και τον τρόπο απαγωγής της Μαντλίν. Όπως ανέφεραν, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 20 με 40 ετών, μετρίου αναστήματος, με κοντά καστανά μαλλιά και βάρος κανονικό. Σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής «Daily Mail», εξετάζεται το ενδεχόμενο να μιλάει Γερμανικά. Ο ύποπτος φέρεται να βρισκόταν στον χώρο του ξενοδοχείου «Praia da Luz», απ' όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν το 2007 στην Πορτογαλία.
 
 
 
Κι όλα αυτά, ενώ η αστυνομία της Βρετανίας έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός Βρετανού, ο οποίος ισχυρίζεται πως είχε συναντηθεί με το κορίτσι σε νησί της Μεσογείου το περασμένο καλοκαίρι.
 

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.