Header pic

Pic

Τελετή παράδοσης και συνανυλία για το νέο ασθενοφόρο (photos & video)









Σε πανηγυρικό και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παράδοση του νέου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αστρους. 
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ολόκληρης της περιοχής να αποκτήσει ένα σύγχρονο ασθενοφόρο, από το υστέρημα των κατοίκων της, έφθασε σε αίσιο τέλος. Κανείς βέβαια, ούτε και χθες, δεν ξέχασε την αφορμή που ο Σύλλογος Φίλων Κέντρων Υγείας Αστρους μπήκε επικεφαλής αυτής της προσπάθειας και αυτή δεν ήταν άλλη από τον άδικο θάνατο του συμπατριώτη μας, λιμενοφύλακα, Γιώργου Παπούλια.
Μετά τον αγιασμό και την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου κ. Ι. Πατούρα, τιμήθηκαν ως ευεργέτες αυτής της προσπάθειας, η ναυτιλιακή εταιρεία Tsakos Columbia, οι Αννα Βαχαβιώλου και Ροβέρτος Γαρδικιώτης, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Citroen Hellas. Τέλος, στο χώρο στάθμευσης του ασθενοφόρου αναρτήθηκε αναμνηστική πλακέτα με τα λόγια«Ο άδικος θάνατος του αγαπητού Γιώργου Παπούλια ήταν η αφορμή. Η αγάπη και η προσφορά του κόσμου το έκαναν πραγματικότητα».
Το παρών έδωσαν, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος και συμπατριώτης μας, με καταγωγή από τη Μεσοράχη, κ. Κ. Κουνουγέρης, ο κ. Ι. Μπεθάνης ως εκπρόσωπος της εταιρείας Tsakos Columbia, ο πρώην Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης, ο πολιτευτής με τη ΝΔ κ. Β. Κοντοζαμάνης, μέλη της δημοτικής αρχής και του ΔΣ, καθώς και αρκετός κόσμος.

Η εκδήλωση για την παράδοση του ασθενοφόρου ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, στην πλατεία «Χριστίνας Λαζάρου-Δαλιάνη». Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών στη συναυλία που οργάνωσε ο Σϋλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας με ντόπιους καλλιτέχνες και τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστρους, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ανδρέα – Πραστού και του «Θυρεάτη».
 http://astrosnews.gr
Φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.