Header pic

Pic

Κλειστό το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Καλαμάτας στις 06/11/20113

Κλειστός θα είναι το βράδυ της Τετάρτης ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολη - Καλαμάτα, από τον ανισόπεδο κόμβο «Τρίπολη Νότια» στην χιλιομετρική θέση 166,300, έως και...


... τον ανισόπεδο κόμβο «Αθήναιου» στη χιλιομετρική θέση 178,100 και στις δύο κατευθύνσεις, με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Καλογερικού.

Συγκεκριμένα, ο ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο θα γίνει, αύριο Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και από ώρα 22.00 έως την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 06.00.

Σε όλη τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων, «Τρίπολη Νότια» και «Αθήναιου» και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.