Header pic

Pic

Περίεργη απόπειρα ληστείας σε κάτοικο Πραστού

Η ιστορία αυτή είναι πραγματικό γεγονός και συνέβη χθες (17/11/2013) το απόγευμα σε ηλικιωμένο κάτοικο του Πραστού.  Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος θέλησε να έρθει στον Άγιο Ανδρέα και κάνοντας ωτοστόπ...


...σταμάτησε τζιπ με τρεις (3) επιβαίνοντες, όπου και τον επιβίβαζαν με προορισμό τον Άγιο Ανδρέα. Λίγο πριν φθάσουν στο Άγιο Ανδρέα το τζιπ άλλαξε πορεία και κινήθηκε στον δρόμο για το Ορεινό Κορακοβούνι. Σταμάτησε το όχημα και ζήτησαν τα χρήματα του ηλικιωμένου, άλλα όταν τους είπε πως δεν είχε χρήματα, τότε αποφάσισαν να τον γδύσουν για να πειστούν. 

Τελικά, αφού οι επίδοξοι ληστές είδαν πως ο ηλικιωμένος Πραστιώτης δεν είχε χρήματα, τότε τον παράτησαν στον δρόμο και εξαφανίστηκαν. Τον ηλικιωμένο βρήκε κάτοικος Κορακοβουνίου, ερχόμενος από το Ορεινό Κορακοβούνι ο οποίος και μας είπε τα γεγονότα όπως του τα μετέφερε ο ηλικιωμένος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.