Header pic

Pic

Σύλληψη συνταξιούχου για κυκλοφορία ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Συνελήφθη συνταξιούχος πρώην δημόσιος υπάλληλος καθώς κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες και χωρίς ασφάλεια το όχημά του, ένα αυτοκίνητο τύπου jeep, σε παραλιακό δρόμο. Αυτά δήλωσε ο συνταξιούχος, πρώην δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος εργαζόταν σαν...


... βουλευτής, ο κ.Μιχάλης Λιάπης, στον εισαγγελέα και στα κανάλια. Κατηγόρησε την κρίση για την κίνησή του αυτή, ο πτωχός πλην τίμιος συνταξιούχος. Όντως περνά δύσκολα τις μέρες αυτές και είμαστε έτοιμοι για έρανο, για να μαζεύψουμε 10 κιλά μακαρόνια και όσπρια, να του τα στείλουμε του Χριστιανού.

Ο κ.Λιάπης πρώην υπουργός μεταφορών, πίστεψε πως σαν διάσημο πρόσωπο είναι υπεράνω του νόμου και θα την βγάλει καθαρή, αλλά έπεσε σε γκάβακα όργανο μάλλον και δεν τον αναγνώρισε! 

Κρίμαςςςςς.

Η υπόθεση του, δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος και τρία διοικητικά πρόστιμα θα εκδικαστεί στην Πέμπτη (19/12/2013)


Συγκεκριμένα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Η δίωξη σε αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.

Σε βάρος του κ. Λιάπη επιβλήθηκαν επιπλέον τρία διοικητικά πρόστιμα, για την μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

Για ποιον λόγο τα έκανε όλα αυτά;

Περίπου 5.500 ευρώ (τέλη κυκλοφορίας, φόρος πολυτελείας και ασφάλεια) ήταν το συνολικό κόστος που επιχείρησε να αφαιρέσει από πάνω του ο Μιχάλης Λιάπης, καταθέτοντας τις πινακίδες του Ι.Χ. του.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες λοιπόν του κ. Λιάπη που κατέθεσε το 2011, φαίνεται πως ο πρώην υπουργός πριν από 2 χρόνια διέθετε συνολικά 28 ακίνητα εκ των οποίων πολλά σε Χαλάνδρι και Κολωνάκι, που είναι ακριβές περιοχές.

Ένας λοιπόν "συνταξιούχος" όπως ο ίδιος δηλώνει πως έχει στην κατοχή του 28 ακίνητα, κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες για να γλιτώσει περίπου 2.800 ευρώ.

Τόσα χαράτσια, πως να τα βγάλει πέρα! Λευτεριά στον Μιχάλη! - Viva La Revolución

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.