Header pic

Pic

Ισοπαλία για την ομάδα του Κορακοβουνίου με του Παραλίου Άστρους.

Ισοπαλία χωρίς σκορ στο Άστρος, ανάμεσα στον Αχιλλέα και το Κορακοβούνι.
Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα σε ένα τερέν που θύμιζε περισσότερο λίμνη παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αρχικά το ματς ήταν να μη γίνει, αλλά μετά από μισή ώρα ο διαιτητής κ. Μπαμπάς έστειλε τις δύο ομάδες στη σέντρα για την έναρξη του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος καλύτερο ήταν το Κορακοβούνι, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Παραλίου Άστρους ανέβασε την απόδοσή της και έγινε περισσότερο απειλητική για την εστία των φιλοξενούμενων.

Αξίζει να αναφερθούν οι αρκετοί τραυματισμοί που σημειώθηκαν στο ματς (ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό), γεγονός που ίσως να οφείλεται και στον ακατάλληλο από τη βροχή αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα οι κανονισμοί μπορεί να υποχρεώνουν τον διαιτητή να συνεχίσει τον αγώνα, όμως αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων πολλοί είναι μικρά παιδιά.


ΠΗΓΗ: http://astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.