Έρχεται το δωρεάν WiFi - Ξεκινά πιλοτικά σε λίγες μέρες

  • στις Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013 -
  • 0 σχόλια
Τυχεροί οι κάτοικοι των Αθηνών, αφού θα είναι οι πρώτοι που θα "απολαύσουν" το δωρεάν WiFi, όπως μας είχε πληροφορήσει πριν λίγους μήνες ο πρωθυπουργός.


Κίνητρο για να χρησιμοποιούν οι πολίτες τις αστικές συγκοινωνίες αποτελεί το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά την δωρεάν παροχή ασύρματου Internet σε τρόλεϊ και λεωφορεία. Πιλοτική έναρξη με τη γραμμή 6 των τρόλεϊ και τη λεωφορειακή γραμμή 302.

Με ταχύτητες έως και 4G, οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το κινητό τους, το τάμπλετ ή το λάπτοπ του, όταν το όχημα θα βρίσκεται σε κίνηση και στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο.

Στόχος, να εξαπλωθεί γρήγορα και άμεσα σε όλα τα μέσα!


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.