Μόνο 40+ μέρες για τις Απόκριες! Ετοιμαστείτε κι ελάτε μαζί μας

  • στις Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014 -
  • 0 σχόλια
Καρναβάλι... μόνο ένα χωριό μας έρχεται στο μυαλό κατευθείαν! ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ. Λίγες μέρες μείνανε αγάπη μου γλυκιά... λίγες καμιά 40αρια συν κάτι ψηλά! Το να πλύνεις τα πιάτα σου, να πας για σκι, για μπανάκι το καλοκαίρι, να βρείς γκόμενο/α, όλα αυτά ειναι για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου μέχρι να πάρεις μέρος στο Καρναβάλι του Κορακοβουνίου.


Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! ...και το 2014!

Πρόκειται για το έθιμο που έχει πλέον την καθολική αναγνώριση στην περιοχή μας! Σας προειδοποιούμε... δεν είμαστε καλά κι αν εσείς νιώθετε το ίδιο, οργανωθείτε και ελάτε μαζί μας στο Κορακοβούνι, φέτος νωρίς, αρχές Μάρτη!

Διασκεδάστε μαζί μας!

Δείτε βίντεο από προηγούμενα Καρναβάλια!Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.