Header pic

Pic

40χρονος ημεδαπός ο δράστης που πυροβόλησε κατά του Αστυνομικού τμήματος στο Λεωνίδιο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, η υπόθεση πρόκλησης φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, μετά από πυροβολισμό που έγινε προχθές (16.3.2014) πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σήμερα (18.3.2014) στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, για πρόκληση διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και κλοπή οχήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές πρώτες πρωινές ώρες, ο 40χρονος, αφού μετέβη στο κτίριο όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε προκαλώντας φθορές σε θύρα αυτού, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διαφυγή του, προέκυψε επιπλέον ότι χρησιμοποίησε δίκυκλο όχημα, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και το οποίο μετά την πράξη του, το επέστρεψε στο σημείο από όπου το είχε αφαιρέσει αρχικά.

Στην οικία του ο 40χρονος κατείχε το όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και σαράντα έξι (46) φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, ενώ ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.