Header pic

Pic

Ο δρόμος που θα ενώσει τα παράλια της Πελοποννήσου

Νέο παραλιακό άξονα που θα ενώσει την Κυνουρία με την Λακωνία, αλλά και με καλύτερη πρόσβαση σε Ναύπλιο, Ληγουριό και Επίδαυρο σχεδιάζουν οι αρχές της περιφέρειας Πελοποννήσου.


Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα, αλλά τα παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Ας ελπίσουμε να μην είναι αφορμή οι εκλογές, γιατί αν περιμένουν να κάνουν έργα κάθε 4 χρόνια, λυπούμαστε, ούτε το κουκί μας θα πάρουν, μόνο την οργή μας.

Σε μία επαρχία (Κυνουρία), που τα έργα γίνονται με το σταγονόμετρο, που ακόμα κλείνουν τις τρύπες του δρόμου με χώμα, μας ενημέρωσαν ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα βγει η δημοπράτηση για τις μελέτες του έργου που ξεκινά από την Κόρινθο, συνεχίζει στην Επίδαυρο, την Ερμιόνη, το Ναύπλιο συνεχίζει στην Κυνουρία (Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο, Φωκιανός) και προχωρά στο Γύθειο, το Γερολιμένα και φτάνει στην Καρδαμύλη, τη Στούπα (Δυτική Μάνη) για να καταλήξει στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο (προς το παρόν έχει προχωρήσει μόνο το κομμάτι Φωκιανός – Κυπαρίσσι) που θα ενώσει παραλιακά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει ουσιαστικά τις οδικές υποδομές της Κυνουρίας (τόσο στο εσωτερικό της όσο και στην πρόσβαση της σε άλλες περιοχές) γεγονός που θα την καταστήσει πιο ανταγωνιστική στον τουριστικό τομέα.

Βίντεο από kalimera-arkadia:



ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.