Header pic

Pic

Obama & Galifianakis - Ανάμεσα σε δύο φτέρες

"Between two ferns" τιτλοφορείται η εκπομπή του Zach Galifianakis (γνωστού ελληναμερικάνου ηθοποιού) και προσκαλεσμένος αυτής ο Μπάρακ Ομπάμα... 

Η εκπομπή αναρτήθηκε την Τρίτη και κατά τη διάρκειά της ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να αστειεύεται συνεχώς με τον ηθοποιό, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του τον αποκαλεί «σπασίκλα», τον χλευάζει για την εξωτερική πολιτική της χώρας και δε διστάζει ακόμη και να κάνει λόγο για το πιστοποιητικό γέννησής του, θέμα που πάντα φέρνει τον Ομπάμα σε δύσκολη θέση.



Το κλίμα είναι αρκετά χαλαρό, με τον μεν παρουσιαστή να «στριμώχνει» τον πρόεδρο των ΗΠΑ και με τον δε Μπαράκ Ομπάμα να απολαμβάνει τα σαρδάμ και τα ανόητα συχνά σχόλια του Γαλιφιανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.