Header pic

Pic

Σύμβαση για την έγκαιρη διακομιδή ασθενών Κέντρου Υγείας Άστρους (video)

Για το σοβαρό θέμα της υγείας και συγκεκριμένα για την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου η οποία παρουσιάζεται στην περιοχή συζήτησαν στο δημοτικό συμβούλιο Β.Κυνουρίας στην τελευταία συνεδρίαση του.

Το σώμα ενέκρινε κατά πλειοψηφία το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης του δήμου, με το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με στόχο την ομαλή και έγκαιρη διακομιδή των ασθενών της γεωγραφικής περιφέρειας του δήμου βόρειας Κυνουρίας στο γενικό παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης.

Η διάθεση έχει διάρκεια 3 μήνες, ενώ μετά θα διατεθεί οδηγός από τους εποχικούς που θα προσληφθούν. Η Προγραμματική Σύμβαση αποτελεί τη σωστή, έγκαιρη και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24/ώρου διακομιδή των ασθενών της περιοχής αρμοδιότητας του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αντικειμένου της σύμβασης ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας διαθέτει τακτικό δημοτικό υπάλληλο, του Κλάδου ΔΕ 29, οδηγών οχημάτων, με άδεια οδήγησης οχημάτων, Γ’ και Δ’ κατηγορίας, προκειμένου να παρέχει υπηρεσία οδηγού
ασθενοφόρου διακομιδής των ασθενών της γεωγραφικής περιφέρειας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, προς το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και συγκεκριμένα για την κάλυψη της πρωϊνής βάρδιας (07:00 μέχρι 15:00), από τον Κύριο του Έργου στο Φορέα Υλοποίησης.

Οι υπάλληλοι που θα διατεθούν για την υλοποίηση της παρούσας προγραμματικής σύμβασης, παραμένουν υπάλληλοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ως οδηγοί ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους και συνεχίζουν να αμείβονται από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σύμφωνα με το ισχύον μισθολογικό καθεστώς ενός εκάστου
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Πηγή: http://www.arcadiaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.