Αργολίδα: Ένοπλη ληστεία στο Άργος

Ένοπλη ληστεία σήμερα στη 1:30 π.μ. (Κυριακή) στην πόλη του Άργους και συγκεκριμμένα στο περίπτερο του Θανάση Αρμπερώρη στην πλατεία Δερβενακίων(Σταροπάζαρο).


Ο ληστής που φορούσε κουκούλα, πήγε πίσω από το περίπτερο και ανοίγοντας την πόρτα του απείλησε τον ιδιοκτήτη με πιστόλι. Η λεία του ήταν 1.000 ευρώ και στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς το Επιμελητήριο.

Κανείς δεν αντιλήφθει τίποτα, παρόλο που την ώρα εκείνη ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση “Εν Άργει Διονύσια” στις στρατώνες.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.