Header pic

Pic

Υπέροχοι σαν Έλληνες. Μπράβο Κόστα Ρίκα

Η Εθνική μας ομάδα, δοκίμασε, ο αθλητισμός είναι προσπάθεια, αλλά σήμερα ήμασταν άστοχοι χάσαμε που, στα πέναλτι...


... στα πέναλτι, το προσπαθήσαμε, κάναμε το καλύτερο, κάναμε αυτό που μπορεί να είμαστε ικανοί. Δεν τελειώσαμε, δε χαθήκαμε, νέο αίμα έρχεται και δεν χάνουν τα ραντεβού με το ποδόσφαιρο. 

Μπράβο στη Κόστα Ρίκα, μπράβο τους γιατί ο ηττημένος πρέπει να συγχαίρει τον νικητή, γιατί όπως έδειξαν τα παιδιά, έχουμε ύφος, έχουμε ταυτότητα, έχουμε δώσει πολλά! Μπράβο στα παιδιά μας, δεν μπορείς να το παίζεις διαιτητής και προπονητής του facebook (και πολλών άλλων, ρεζίλια), δεν μπορείς να δείχνεις εμπάθεια σε παίκτες, δε μπορεί ο κάθε χολωμένος, ο παραπονιάρης, ο μισαλλόδοξος να ορίζει το μέλλον μας.

Δεν το δέχομαι να ακούω βλακείες... δεν το αντέχω, όλοι οι χαιρέκακοι να διασκεδάζουν, οι μέτοικοι, οι είλωτες, οι ΞΕΝΟΙ! Πόσο πολύ να το έχουν στο DNA τους... οι άθλιοι που χαίρονται όταν το έθνος παραπατά, μα ποιο έθνος... αυτοί που μας έβαλαν στους 16 του κόσμου. (σσ. δεν είμαι φίλε μου Χρυσή Αυγή,  ούτε τσουγκώ το χυσό αυγό το Πάσχα, ξέρω που είμαι, αγαπώ Φάνη, Γιώργο Κάρα και Κατσούρ, γιατί αυτοί μας αρκούν, μας πρόσφεραν και μας προσφέρουν)

Τιμή και Δόξα στους αθλητές μας


Φάνη δεν πειράζει, εσύ δοκίμασες... οι άλλοι που σε έκριναν ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.