Header pic

Pic

Τροχαίο ατύχημα στη πλατεία του Κορακοβουνίου!

Βιαστικός οδηγός προκάλεσε άθελά του τροχαίο ατύχημα στη πλατεία του χωριού.


 'Οπως μαθαίνουμε από τον ανταποκριτή της περιοχής το τροχαίο , εν έτη 1932 , προκάλεσε ο Τηλέμαχος Πάνου ο οποίος όντας βιαστικός παρέσυρε με την άμαξα του την Μαρίναν Θ. Παρασκευά τραυματίζοντάς την ελαφρά.




Στη συνέχεια του άρθρου πληροφορούμαστε για την άθλια κατάσταση της πλατείας λόγω της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων. Τέλος η τιμή του λαδιού το μακρινό 1932 διαμορφώθηκε στις 30 δραχμές η οκά!



Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός!...Σε άλλο άρθρο διαβάζουμε για την αρπαγή της Τούλας Δημ. Κουρμπέλη από τον Γεώργιο Ι. Λυτρίβη ή Μέλιο. Πληροφορίες που καταφθάνουν στο K.W.R από το μακρινό παρελθόν αναφέρουν ότι συνεργός στην αρπαγή υπήρξε ο Γιάννης Λυτρίβης ή Φλούδας και ότι ο παππούς ο "Μπατακέλας κινήθει επιθετικά εναντίον τους για να αποσπάσει την απαχθήσα αδερφή του  δίχως όμως αποτέλεσμα ,εν τέλει οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν".



Τελειώνοντας τις σημερινές μας Ιστορικές αναδρομές σας παραθέτουμε δύο φωτογραφίες από τη πλατεία και τον Ιερό Ναό του χωριού το 1932.




Γ.Λ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.