Κατάρρευση του facebook - Πέμπτη 11.00πμ

"Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή μου..." που λέει και το γνωστό άσμα του Α. Ρέμου, έτσι έπεσε και το facebook από το Ίντερνετ. Ο λόγος ...... δεν είναι ακόμα γνωστός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τον μάθουμε από τα επίσημα χείλη του ιδρυτή, αφού στα μεγάλα προβλήματα βγαίνει μπροστά.

Καιρός λοιπόν για βολτούλα, θάλασσα και αποτοξίνωση από το facebook. Μπορείτε να αναρτήσετε αργότερα που βρίσκεστε. Η ουσία είναι να βρίσκεστε κάπου αλλού από τον υπολογιστή σας!!!Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.