Παροχή Ίντερνετ από καφετέρια στην πλατεία Κορακοβουνίου

Ακόμα μία καινοτομία στο Κορακοβούνι από την καφετέρια του Χαλδούπη. Ξεκίνησε σήμερα πιλοτικά η παροχή ασύρματου Ίντερνετ στην πλατεία του χωριού. Η σύνδεση είναι απλή...... βρίσκετε με το κινητό, ταμπλέτα ή λάπτοπ σας το δίκτυο Haldoupis Cafe και επιλέγετε σύνδεση. Χρειάζεται κωδικό σύνδεσης, τον οποίο προμηθεύεστε από το προσωπικό της καφετέριας ή ψησταριάς. Το ασύρματο ίντερνετ καλύπτει άνετα όλη την πλατεία και τα τραπέζια της ψησταριάς Χαλδούπης καθώς και της καφετέριας.

Μη ξεχνάτε, για τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπάρχει το KWR wifi.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.