Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 10 €υρώ

  • στις Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014 -
  • 0 σχόλια
Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο, ανανεωμένο χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ, το οποίο δε θα έχει πολλές, αλλά σημαντικές διαφορές. 

Η πρόοδος της τεχνολογίας στον τομέα των τραπεζογραμμάτιων αναμένεται να «τεσταριστεί» στο νέο χαρτονόμισμα, το οποίο σχεδιάστηκε προκειμένου να είναι πιο ασφαλές ανθεκτικό αλλά και πιο δύσκολο να παραχαραχθεί.Στις αλλαγές που παρατηρούνται είναι το ανανεωμένο του σχέδιο, αλλά και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, τα οποία είναι σαφώς πιο ενισχυμένα από τα παλιότερα. Ο αριθμός δέκα π.χ. υπό διαφορετική γωνία, εμφανίζει άλλα χρώματα. Από πράσινο, γίνεται βαθύ μπλε. 

Μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση της ΕΚΤ για το νέο χαρτονόμισμα, αυτό θα κάνει την εμφάνισή του στις αγορές.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.