Αποτελέσματα μεταγραφών ηλεκτρονικά

  • στις Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014 -
  • 0 σχόλια
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει μέσα από το Ίντερνετ στον κάθε φοιτητή που έχει κάνει αίτηση μεταγραφής αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.


Ποιούς αφορά;

Αφορά αφορά στους επιτυχόντες που συμμετείχαν στις Εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου Γενικού (ΓΕΛ) ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ομάδας Α’ και Ομάδας Β’, Μαΐου – Ιουνίου του σχολικού έτους 2013-2014 και κατέλαβαν θέση εισαγωγής σε Σχολή / Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Πώς εισερχόμαστε στο λογαριασμό μας;

Μπορείτε να εισέλθετε στο Σύστημα χρησιμοποιώντας τον 8-ψήφιο Κωδικό Εξετάσεων και τον Κωδικό Ασφαλείας που δημιουργήσατε στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.