Header pic

Pic

Microsoft Office: Αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας

Πολλοί μας ρωτάτε πως να φτιάξετε το Microsoft Office έτσι ώστε να διορθώνει αυτόματα το κείμενό σας. Οι οδηγίες είναι εδώ...

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Αυτόματης Διόρθωσης για να διορθώσετε τυπογραφικά λάθη και λέξεις με ορθογραφικά λάθη, καθώς και για να προσθέσετε σύμβολα και άλλα τμήματα κειμένου. Η Αυτόματη Διόρθωση ρυθμίζεται από προεπιλογή με μια λίστα τυπικών σφαλμάτων ορθογραφίας και συμβόλων, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε τη λίστα που χρησιμοποιεί η Αυτόματη Διόρθωση.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Η Αυτόματη Διόρθωση μπορεί, επίσης, να διορθώσει μια λέξη με ορθογραφικό λάθος, αν η λέξη είναι παρόμοια με μια λέξη στο βασικό λεξικό ορθογραφικού ελέγχου. Μπορείτε να βρείτε συνδέσεις σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη δυνατότητα στην ενότητα Δείτε επίσης.
  • Το κείμενο που περιλαμβάνεται σε υπερ-συνδέσεις δεν διορθώνεται αυτόματα.
 
για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.