Λεωνίδιο: Ομογενείς από τις Η.Π.Α. δώρισαν ιατρικό υλικό και αναλώσιμα στο Κ.Υ. Λεωνιδίου

  • στις Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014 -
  • 0 σχόλια
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου των ομογενών Ανδρέας Τρίκουλης, εξουσιοδότησε το δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού Ιωάννη Πάχο, 

για την αγορά των αναλωσίμων υλικών, ο οποίος και τα παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου.

Ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα συγκέντρωσε και προσέφερε στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου, ο Σύλλογος Αποδήμων Κυνουρίας Νίου Τζέρσει των ΗΠΑ.

Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν και συνεχάρησαν τους ομογενείς που δεν ξεχνούν και στέκονται αρωγοί στις ανάγκες του τόπου τους.


Πηγή: ΑΠΕ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.