Header pic

Pic

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλο την Φαλαισια (βίντεο)

 Σημαντική νίκη για την δύσκολη συνέχεια πήρε η ομάδα του Κορακοβούνιου απέναντί στην πολύ καλή ομάδα της Φαλαισίας.



 Η ομάδα των φιλοξενούμενων από την αρχή του αγώνα προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά έβρισκε απέναντι της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Τετώρο όπου με πολύ καλές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

 Η ομάδα του Κορακοβουνίου με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει έκανε κάποιες καλές φάσεις και τα κατάφερε στο '93 του αγώνα να βάλει το γκολ της νίκης με τον εορτάζοντα Ανδρέα Ρουμπή όπου "κέρασε" την ομάδα του τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.



Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Κορακοβούνιου με βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Κορακοβουνίου με την Α.Ε.Κ Τρίπολης στην Τρίπολη.



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Ανδρέα, πολύχρονος κι εσύ και ο Φάτσας. Πολά συγχαρητήρια και στον Πάνο στο τέρμα.

    Μπράβο σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.