15 Φωτογραφίες που πρέπει να προσέξεις πολύ για να τις καταλάβεις!

  • στις Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014 -
  • 0 σχόλια
Βρήκαμε μερικές παράξενες φωτογραφίες, που για να τις καταλάβεις πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ προσεχτικά! Δοκιμάστε και δείτε τις...1. (η αρχική) Δεν είναι ένα νέο είδος ο σκυλάνθρωπος που παίρνει το να πάει για δουλειά!2. Αυτό είναι που λέμε "σε καβάλησε ο διάβολος"3. Αποτρίχωση ή κάτι άλλο;4. Παρανυφάκια από την φυλή των Πυγμαίων;5. Έχετε δει μεγαλύτερο αριστερό χέρι από του πιτσιρικά;6. Με τέτοια πόδια θα τρέχει Μαραθώνιους...7. Το κεφάλι που πήγε; Αόρατος;;;8. Τι ωραίο παιδί που είμαι;9. Είπαμε δεν είναι τόσο πρόστυχο όσο φαίνεται!10. Βοήθεια, συρρικνώθηκε το κεφάλι μου!!!11. Λαιμός, ποιος τον χρειάζεται;;;12. Μπορεί να με λένε κεφάλα, αλλά όλες με φιλάτε!13. Κοιτώντας την χορεύτρια νομίζεις πως πάει αργά, αλλά αν στρέψεις την προσοχή σου αλλού, κινείται πιο γρήγορα. Κι όμως... η ταχύτητα περιστροφής είναι η ίδια!14. Απάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά... Α ρε ΛεΠα άπαιχτε!15. Αυτό είναι! Δύο σε ένα και με ένα παντελόνι, μειώνουμε τα έξοδα


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: buzzfeed.com


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.