Header pic

Pic

Πολλά τα παράπονα για τον στολισμό του Κορακοβουνίου.

  Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού μας για τον στολισμό του, φέτος τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.


 Ένα απλό δέντρο με κάποια φωτάκια έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του χωριού για να δείχνει ότι κάτι στολίστηκε. Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τα παράπονα τους καθώς παραμονή και ανήμερα του Αγίου Βασιλείου εορτάζει το χωριό μας και η εκκλησία του χωριού τον προστάτη Άγιο Βασίλειο και καθώς όπως κάθε χρόνο πλήθος κόσμου επισκέπτεται το χωριό για να προσκυνήσει θα έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος στολισμός που να θυμίζει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

 Εκτός από το απλό δεντράκι το μόνο που θυμίζει ότι γιορτάζουμε κάτι αυτές τις μέρες είναι η φωτεινή επιγραφή στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο του χωριού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.