Μπλοκάρετε τις διαφημίσεις στο Ίντερνετ πολύ εύκολα-ad block

 • στις Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015 -
 • 0 σχόλια

Σας κούρασαν οι διαφημίσεις στις διάφορες σελίδες του Ίντερνετ; Θέλετε να δείτε ένα βίντεο στο youtube και σας βγάζει μια διαφήμιση πριν να αρχίσει το βίντεο ή πολλές φορές κατά την διάρκειά του; Το Korakovouni WebRadio σας δίνει την λύση.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι πολύ απλό, διαλέξτε τον Browser (ελληνιστί: Φυλλομετρητής) δηλαδή, διαλέξτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στο Ίντερνετ:

 • Mozilla Firefox
  Για να κλείσετε τις διαφημίσεις κάνετε κλικ εδώ και επιλέξτε "λήψη τώρα / κατεβάστε τώρα" (download now). Έπειτα θα προστεθεί μόνο του και πάνω δεξιά θα δείτε ένα εικονίδιο σαν την φωτογραφία παρακάτω.
 • Google Chrome
  Παρόμοια η διαδικασία, κάνετε κλικ εδώ και μετά κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί που λέει "+ΔΩΡΕΑΝ". Η εγκατάσταση έγινε. Πάνω δεξιά θα έχει ένα νέο σύμβολο κόκκινο με το "ABP" εντός του browser.
 • Internet Explorer
  Για όσους ακόμα χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer τα νέα είναι καλά. Υπάρχει κι εδώ add-on (πρόγραμμα) για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Με ένα απλό κλικ εδώ και έπειτα "download now" θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
 Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε αρκετά. Αν έχετε κάποια δυσκολία, απλά γράψτε μας παρακάτω στα σχόλια ποιο είναι το πρόβλημά σας κι εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

KWR

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.