Συντήρηση και καθαρισμός δρόμων λέξεις άγνωστες στο Κορακοβούνι


 Άγνωστες λέξεις πάνε να γίνουν για το Κορακοβούνι η συντήρηση αλλά και ο καθαρισμός των δρόμων. 


 Σε πολλά σημεία του χωριού, όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο, έχουν κάνει την εμφάνιση τους νέες λακκούβες στην άσφαλτο και σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες  μπορούν να γίνουν επικίνδυνες  για οδηγούς και πεζούς.

 Αλλά και ο καθαρισμός των δρόμων ειδικά αυτών που έχουν τσιμέντο ή άσφαλτο δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα δρόμοι κεντρικοί που να χωράνε άνετα δύο αυτοκίνητα να γίνονται μονής κυκλοφορίας από τις πολλές πέτρες και τα χαλίκια του υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες ύστερα από τις έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα και η διέλευση να γίνεται με δυσκολία και ακόμα δυσκολότερη όταν συναντηθούν δύο αυτοκίνητα.

 Μιας και πλησιάζουν οι ημέρες της Αναστάσεως και δεδομένου το ότι το χωριό μας θα το επισκεφτούν πολλοί φίλοι αλλά και ντόπιοι που μένουν εκτός χωριού οι αρμόδιες Αρχές θα επιληφθούν επί του θέματος θα κλειστούν οι λακκούβες και θα συντηρηθούν οι δρόμοι.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.