Το γλέντι του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου (Φώτο&Βίντεο)

  • στις Σάββατο, Αυγούστου 08, 2015 -
  • 0 σχόλια

Με την αναμενόμενη επιτυχία όπως κάθε χρόνο διοργανώθηκε και φέτος το Δημοτικό παραδοσιακό γλέντι από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου στο Ορεινό Κορακοβούνι.


 Στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου τα μέλη του Συλλόγου υποδέχτηκαν τους φίλους και επισκέπτες του Ορεινού Κορακοβουνίου και η παραδοσιακή ορχήστρα του Τάσου Κωστόπουλού και ο Μιχάλης Βλαχοπαναγιώτης (Νικολακούνης) με το βιολί του ξεσήκωσαν τον κόσμο με το γλέντι να  κρατεί, όπως ήταν φυσικό, μέχρι το πρωί.
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.