7 και σήμερα για το Καρναβάλι του Κορακοβουνίου (βίντεο)

Επτά (7) ημέρες έμειναν μέχρι το περίφημο Καρναβάλι του Κορακοβουνίου και οι ετοιμασίες συνεχίζονται από τον Αθλητικό Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορακοβουνίου, αλλά και από τους φίλους της διασκέδασης, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει το θέμα της συμμετοχής τους, άλλοι ψάχνουν ακόμα ξέροντας πως στο τέλος θα τα καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη με την ιδέα τους  και το Korakovouni WebRadio ετοίμασε ένα μικρό βίντεο με φωτογραφίες από το Καρναβάλι του 2015, για να θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι και να χαμογελάσουμε με τις μνήμες αυτές.

Απολαύστε το βίντεό μας


Τηλέφωνα επικοινωνίας ή για δήλωση συμμετοχών: 698 045 0 900 - 697 40 19 010

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.