Ευχαριστήριο του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου


Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2016.


 Τους Καρναβαλιστές από τα Κούτρουφα, Άστρος, Άγιο Ανδρέα, Μύλους και φυσικά από το χωριό μας. Τις γυναίκες του χωρίου που ετοίμασαν τα εδέσματα και τις πλακόπιτες, Τους ψήστες, τους χορηγούς και γενικά όσους μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή.

 Φυσικά και ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν, παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, παρακολούθησαν και διασκέδασαν μαζί μας...

Ραντεβού του Χρόνου στο επόμενο Καρναβάλι....

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.