Αυτοκτονία γιατρού στην Τρίπολη

Νεκρός βρέθηκε σήμερα στο σπίτι του, ο δ/ντης του Ογκολογικού τμήματος του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης Νικήτας Νικολάου.
Ο γιατρός που ζούσε μόνος του, δεν προσήλθε στην εργασία του επί διήμερο γεγονός που ανησύχησε το προσωπικό του τμήματος του που τον αναζήτησε. Παρουσία του δ/ντη της ιατρικής υπηρεσίας και της αστυνομίας εισήλθαν στο σπίτι του όπου και βρέθηκε νεκρός .

Ο γιατρός δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Θα γίνει ιατροδικαστική έρευνα των αιτίων θανάτου του γιατρού

Ο Νικήτας Νικολάου γεννήθηκε το 1955 στην Τασκένδη της Ρωσίας . Τελείωσε την ιατρική στο πανεπιστήμιο στην Μόσχα και πήρε ειδικότητα στα Ιωάννινα στην παθολογία και εξειδικεύτηκε στην ογκολογία. Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο διορίστηκε το 1990. Ζούσε μόνος του δεν είχε αυτοκίνητο, ούτε κινητό και ήταν υπόδειγμα γιατρού και ανθρώπου.

http://www.docmed.gr/


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.