Header pic

Pic

Το Δημοτικό γλέντι του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου (φώτο&βίντεο)

 Πραγματοποιήθηκε και φέτος στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Ορεινό Κορακοβούνι το ετήσιο δημοτικό γλέντι που οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου.


 Ο κόσμος και οι φίλοι του Συλλόγου άρχισαν από νωρίς να γεμίζουν τον χώρο της εκδήλωσης μιας και η εκδήλωση αυτή είναι από τις αγαπημένες όλων των κατοίκων και φίλων του Ορεινού Κορακοβουνίου και τα μέλη του Συλλόγου είχαν φροντίσει ώστε να πάνε όλα τέλεια.

 O πρόεδρος του Συλλόγου Κουρμπέλης Κωνσταντίνος άνοιξε την εκδήλωση καλωσόρισε του παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την εκδήλωση αυτή και την σκυτάλη πήρε η ορχήστρα με τους Παναγιώτη Σούρσο-Χρήστο Κουρμπέλη-Μαρία Δελή και Σωτηρη Κανελλάκη στο κλαρίνο και το κέφι και ο χορός κράτησαν όπως πάντα άλλωστε στο Κορακοβούνι μέχρι να ξημερώσει.


































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.