Το Δημοτικό γλέντι του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου (φώτο&βίντεο)

  • στις Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016 -
  • 0 σχόλια
 Πραγματοποιήθηκε και φέτος στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Ορεινό Κορακοβούνι το ετήσιο δημοτικό γλέντι που οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου.


 Ο κόσμος και οι φίλοι του Συλλόγου άρχισαν από νωρίς να γεμίζουν τον χώρο της εκδήλωσης μιας και η εκδήλωση αυτή είναι από τις αγαπημένες όλων των κατοίκων και φίλων του Ορεινού Κορακοβουνίου και τα μέλη του Συλλόγου είχαν φροντίσει ώστε να πάνε όλα τέλεια.

 O πρόεδρος του Συλλόγου Κουρμπέλης Κωνσταντίνος άνοιξε την εκδήλωση καλωσόρισε του παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την εκδήλωση αυτή και την σκυτάλη πήρε η ορχήστρα με τους Παναγιώτη Σούρσο-Χρήστο Κουρμπέλη-Μαρία Δελή και Σωτηρη Κανελλάκη στο κλαρίνο και το κέφι και ο χορός κράτησαν όπως πάντα άλλωστε στο Κορακοβούνι μέχρι να ξημερώσει.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.