Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

  • στις Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017 -
  • 0 σχόλια

Με την υπ' αριθμ. 46/2017 Απόφαση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, ορίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με θητεία διάρκειας δυόμιση ετών, δηλαδή από τη δημοσίευση της παρούσας μέχρι και 31 Αυγούστου 2019 και μεταβιβάζει σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Προκειμένου να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης, τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων καθώς και τις αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

 Συνημμένα αρχεία:   Απόφαση_Αντιδήμαρχοι_2017

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.