1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Πλαγιοτροχαστή Ίππου στον Πραστό

 Γέμισε με κόσμο και με άλογα ο ιστορικός Πραστός και όχι μόνο από όλη την Ελλάδα για το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Πλαγιοτροχαστή Ίππου, (ελληνική φυλή κοινώς αραβανιάρικο).


Η εκδήλωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Πραστού «Καπετάν Γιωργάκης», υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ξεκίνησε από το πρωί με πορεία ελεύθερη ιππασίας. 

 Ο ιππίατρος κ. Κώστας Κουρμπέλης, παρουσίασε τον ΕλληνικόΠλαγιοτροχαστή Ίππο, αλλά και άλλες σχετικές εκδηλώσεις και προβολές.
  Στην συνέχεια ακολουθησε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ανδρέα – Πραστού και τσακώνικο γλέντι μέχρι αργά το βράδυ

Βίντεο και φωτογραφίες από τον Ιατρό Φίλιππο Μπεκύρο
           Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.