Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβούνι στην αυλαία του Ά τοπικού Αρκαδίας

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στο Λεβίδι από τον Ορχομενό Λεβιδίου το απόγευμα της Κυριακής 2-4-2017.


 Στο τελευταίο του αγώνα για φέτος η ομάδα του Κορακοβουνίου αγωνίστηκε με νέα παιδιά δίνοντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες στο μέλλον ηττήθηκε από την ομάδα του Λεβιδίου, η οποία φέτος ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, με σκορ 3-1.

 Κατά τα άλλα και κάνοντας μια σύνοψή για την φετινή πορεία της ομάδα τους Κορακοβουνίου μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια επιτυχημένη σεζόν έχοντας κερδίσει την παραμονή της από το πρώτο γύρο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

 Πρωταθλητής του Ά τοπικού αναδείχθηκε το Α.Σ Λεωνίδο ενώ στο ΄Β τοπικό έπεσαν ο Παγγορτυνιακός που δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λεωνίδιο 60
Τεγέα 47
Ορχομενός 39
Βρασιές 37
ΑΕΚ Τρίπολης 35
Πανθυρεατικός 34
Μαντινειακός 31
Πανιώνιος Μεγαλόπολης 26
Κορακοβούνι 25
Απόλλων Τυρού 24
Παγγορτυνιακός –

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.