Header pic

Pic

Αντικαταστάθηκαν οι μπασκέτες στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας τοποθέτησε δύο μπασκέτες στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου, αφού οι παλιές είχαν υποστεί ζημιά και δεν ήταν λειτουργικές.




Οι μπασκέτες που υπήρχαν στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου είχαν αγοραστεί με έξοδα των κατοίκων του χωριού, ύστερα από πρωτοβουλία του παίχτη της Εθνικής Κωφών Τετώρου Γεωργίου, αλλά η φθορά που είχαν υποστεί δεν επέτρεπε στα παιδιά και τους νέους να τις χρησιμοποιήσουν.


Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε να επισκευάσει το γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου και τοποθέτησε νέες σύγχρονες μπασκέτες. Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφόρηση από τους ανθρώπους του δήμου, θα χαραχτεί εκ νέου το γήπεδο με νέες γραμμές.

Είναι το πρώτο βήμα στη δημιουργία αθλητικών χώρων στο Κορακοβούνι, αφού στο χωριό μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποιος άλλος εναλλακτικός χώρος και τρόπος άθλησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.