Μια πρωτότυπη και αξιέπαινη πράξη προσφοράς από το Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας

  • στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Μια πρωτότυπη και αξιέπαινη πράξη προσφοράς από το Γυμνάσιο του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, αφού οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου, πρόσφεραν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ποικιλία τροφίμων μεταξύ των οποίων και ελαιόλαδο, που παρήγαγαν από ελαιόδεντρα του Σχολείου αφού πρώτα μάζεψαν τις ελιές οι ίδιοι οι μαθnτές και μαθήτριες με πρωτοβουλία των καθηγητών τους.

 Η έκθλιψη του ελαιοκάρπου και η εξαγωγή ελαιόλαδου, ήταν προσφορά του ελαιοτριβείου του Στέλιου Παρασκευά στο Κορακοβούνι.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.