Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το καλύτερο άρμα και ομάδα των Καρναβαλιών της Βόρειας Κυνουρίας

  • στις Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2018 -
  • 0 σχόλια

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε έως τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 1.00μμ. Ψήφισαν 1121 άτομα και όπως δηλώνει η επίσημη σελίδα του δήμου στο facebook

«Τα αποτελέσματα, αναμενόμενα ή εκπλήξεις, φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Οι εκπρόσωποι της πρώτης Ομάδας και του πρώτου Άρματος, θα ενημερωθούν από τον Δήμο για να λάβουν το βραβείο τους…

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πιστεύουμε ότι κανένα βραβείο, ηθικό ή υλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κέφι, την ενέργεια και την τρελή διάθεση που είχατε όλοι….

Και του χρόνου με την ίδια ή και ακόμα καλύτερη διάθεση από όλους..»

κλικ γα μεγέθυνση

κλικ γα μεγέθυνση

κλικ γα μεγέθυνση

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.