Header pic

Pic

Ήττα του Κορακοβουνίου στο ντέρμπι με τις Βρασιές.

 Σε έναν αγώνα που δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι καθώς τα είχε όλα, γκολ, πέναλτι, ένταση, κόκκινες και φάσεις, η ομάδα του Βρασιάτη νίκησε την ομάδα του Κορακοβουνίου.


 Στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα παιχνίδι κέντρου η ομάδα του Αγίου Ανδρέα προηγήθηκε με τον Θεοδωράκη στο 21ο λεπτό με την ομάδα του Κορακοβουνίου να ισοφαρίζει στο 31ο λεπτό με τον Λυτρίβη Ιωάννη.

 Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Βρασιάτη κέρδισε πέναλτι με τον Κουρόγιωργα στο 58ο λεπτό και ο Θεοδωράκης από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1. Το Κορακοβούνι προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά στο 78ο λεπτό ο Κουρόγιωργάς στην αντεπίθεση έκανε το 3-1

Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Κουλεντιανός Ανδρέας για το Κορακοβούνι και ο Σούρσος Ηλίας για την ομάδα του Βρασιάτη

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα και το φωτοstory.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.