Header pic

Pic

Παρουσιάστηκαν στην Τρίπολη τα προγράμματα του παν/μιου Frederick (pics-vd)

 Χθες το απόγευμα Παρασκευή 7-9-2018 στο Παλλάδιον , έγινε ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «Εκπαιδευτικό κέντρο Τρίπολης – Ματίνα Παράσχου» σε συνεργασία με την UNICERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα για την προώθηση των εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών του, διοργάνωσαν Ημέρα Γνωριμίας – Open Day του Πανεπιστημίου FREDERICK.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει τον κόσμο για την εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο FREDERICK και βέβαια πως μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά αυτό.

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΚΑΑ Παλλάδιον κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τους καλωσόρισε , ανοίγοντας την παρουσίαση.

Η κ. Παράσχου πήρε το βήμα στην συνέχεια ευχαρίστησε την κ .Καρνιαδάκη για την παραχώρηση της αίθουσας στο Παλλάδιον και στην συνέχεια τοποθετήθηκε για το Πανεπιστήμιο Frederick, τονίζοντας την διετή συνεργασία τους.

Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο κ. Κων/νος Παπάζογλου που παρουσίασε το πρόγραμμα και στάθηκε στην χρησιμότητα για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει. Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που είπε, ότι είναι ισότιμα με τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Διδάσκουν καταξιωμένοι Έλληνες Ακαδημαϊκοί καθηγητές δημοσίων πανεπιστημίων.

Η εκδήλωση τελείωσε με απονομή πτυχίων στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν το μεταπτυχιακό τους.

Περισσότερες φωτογραφίες & Βίντεο www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.