Όταν τα ζώα βγάζουν selfie.... (φώτο)

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014 -
  • 0 σχόλια

Για περισσότερα από 20 χρόνια, οι κάμερες-παγίδες βοήθησαν στην καταγραφή σπάνιων ειδών της άγριας ζωής της Ινδίας. Τώρα, με περισσότερες από 1.000.000 εικόνες στο αρχείο, οι φωτογράφοι αποκαλύπτουν τις καλύτερες selfies των ζώων.
Η βιολόγος και φωτογράφος Κρίθι Κάρανθ έχει αφιερώσει την μελέτη της στην διατήρηση του σπάνιου και εύθραυστου οικοσυστήματος της Ινδίας.

Σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ η καταγραφή σπάνιων ειδών με τη χρήση φωτογραφικών παγίδων, που όπως αναφέρει χρησιμοποίησε πρώτη φορά ο πατέρας της Ούλας Κάρανθ.

Ετσι λοιπόν, σε μία εποχή που τα social media κατακλύζονται από ανθρώπινες selfies, τα ζώα μας «βάζουν τα γυαλιά».Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.