1ο Τρίαθλο Ναυπλίου με συμμετοχές και απο το Κορακοβούνι.

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (31-5-2015) στο Ναύπλιο το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου. 
 Στον αγώνα συμμετείχαν 278 αθλητές μέσα στους οποίους και ο Λεβέντης Ιωάννης και Λυτρίβης Κωνσταντίνος από το Κορακοβούνι.


 Η εκκίνηση έγινε στις "Μπανιέρες" και πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα, της κολύμβησης 750μέτρα, ποδηλασίας συνολικού μήκους 20 χλμ επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου-Ν.Κίου –Μύλων και τρέξιμο με 2 γύρους των 2.5 χλμ o καθένας εντός της παλιά πόλης του Ναυπλίου.

 Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή και η πολύ καλή θέση του παρα-ολυμπιονίκη και τριαθλητή 16χρονου Νίκου Παπαγγέλη ο οποίος έχει ένα πόδι (έχοντας χάσει το άλλο από ακρωτηριασμό) και πέρνει μέρος σε τρίαθλο και πολλούς άλλους αγώνες και δείχνει το μεγαλείο και την δύναμη της ψυχής.
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.