Τον Ολυμπιακό Λεωνίδιου υποδέχεται το Κορακοβούνι αυτή την Κυριακή 10-4-2016

 Τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου υποδέχεται η ομάδα του Κορακοβουνίου αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.  


 Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος του Ά Τοπικού Αρκαδίας η ομάδα του Κορακοβουνίου έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της εδώ και 3 αγωνίστικες, όπως και η ομάδα του Λεωνιδίου, θα παραταχθεί στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με σκοπό την νίκη για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της καθώς είναι και ο τελευταίος αγώνας εντός έδρας για την φετινή σεζόν αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πανθυρεατικό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00  και διαιτητές του αγώνας θα είναι οι ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ν., ΜΑΓΚΛΑΡΗ Φ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ι. και  Παρατηρητής Αγώνα: ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.